Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

З першою тисячею!


15.05.2014

Шановні наші читачі!
Сьогодні ви отримали 1000-й номер газети «Сільські новини». На початку року ми планували зробити його яскравим і повнокольоровим. Але наше непросте життя внесло свої корективи. Як і вся Україна, ми переживаємо не найкращі часи, а відтак газета виходить чорно-біла. Але ми щасливі з того, що маємо дієву підтримку в особі кожного з вас, хто впродовж дев’ятнадцяти років не зраджує газеті.

Сьогодні ми щиро дякуємо нашим активним помічникам, які намагаються донести правдиве слово до наших читачів. Їх, звичайно, багато. І всіх не перелічити.
Це, зокрема, ветерани журналістики Михайло Скорик, Андрій Багнюк, Володимир Ніколаєнко, Олександр Святина, В’ячеслав Булава, Юрій Скрипкевич, Григорій Давиденко, наші громадські кореспонденти і патріоти нашого краю Лариса Омельченко, Леонід Сідак, Анатолій Шкребко, Віктор Кобзар, Анатолій Швайка, працівник профтехосвіти Елеонора Гуткіна, художник і архітектор Юрій Котляр, керівники агроформувань та фермери, всі ті, кому «Сільські новини» стали рідними за всі ці роки.
До редакції у ці дні надходить чимало листів від патріотів України, в яких вони не лише засуджують політику Російської Федерації щодо України, а й висловлюють свою готовність допомогти українській газеті «Сільські новини» своїми коштами.
Враховуючи зростання поліграфічних та комунальних послуг, ми приймемо будь-яку фінансову допомогу від небайдужих громадян та підприємств.
Банківські реквізити
ПП «Сільські новини»:
п/р 26001140325001,
Банк ПАТ КБ «Приватбанк»,
МФО 305299,
ЄДРПОУ 30997095,
ІПН 309970904172.
Приклад написання
«Призначення платежу»:
«Спонсорська допомога
на видання газети «Сільські новини».

Будемо раді, якщо за вашої активної підтримки кількість наших читачів зросте – долучайте до передплати «Сільських новин» своїх сусідів, знайомих, близьких. Ми переконані, що з вашою допомогою ми збережемо україномовну газету «Сільські новини», яка в усі часи займала патріотичну позицію і несла правдиву інформацію про економіку, політику, культуру та історію України.
Усім вам, добрі люди, здоров’я і впевненості, віри і надії.

Олексій ГУДЕНКО, головний редактор.