Поточний № 4 (1431)

19.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Масова атака на Дніпропетровщину: троє людей загинули, 20 – поранені


29.09.2022

Всю ніч ворог гатив по мирних громадах області. Під ударом Дніпровський, Криворізький та Нікопольський райони. Троє людей загинули, 20 – поранено. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.
Вночі ворог випустив 4 ракети на Дніпропетровщину. Три з них збили, одна влучила в підприємство з переробки зернових у Криворізькому районі. Люди неушкоджені.
Після опівночі окупанти вдарили повторно – по мирному Дніпру. Влучили по житловим кварталам. Знищили кілька приватних будинків, у яких мирно спали люди. Наразі відомо про 3 загиблих, серед них одна дитина. Пошукові роботи продовжуються.
П’ятеро людей поранені. Це 41-річний чоловік, 20-річний хлопець, 65-річна жінка, 19-річна дівчина. Вони зараз у лікарні з переломами та осколковими пораненнями. 12-річну дівчинку рятувальники дістали з-під завалів власного будинку. Вона теж у лікарні під наглядом медиків. Її стан – середньої тяжкості. 
У Дніпрі понівечено понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхівок. Зачепило ринок, автобуси, автівки та електромережу.
Нікопольський район обстріляли з «Градів» та важкої артилерії. Пошкоджено промислову інфраструктуру у Нікополі. У Червоногригорівській громаді – 10 приватних будинків, 6 господарчих споруд, автівки. Люди вціліли. 
На ранок окупанти вдарили по промисловій інфраструктурі у Зеленодольській громаді Криворізького району. Били забороненими касетними снарядами з «Ураганів». Попередньо, поранено 15 працівників підприємства. Понівечено адмінбудівлю.