Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

На Дніпропетровщині призначено нових голів райдержадміністрацій


26.12.2019

Розпорядження про  призначення голів районних державних адміністрацій Дніпропетровщини підписав Президент України Володимир Зеленський. 
Юр’ївську РДА очолив Юрій Борисенко. У 2018-мі він став кандидатом наук з державного управління. Має почесні звання «Старший вчитель» та «Вчитель-методист». Працював вчителем початкових класів у павлоградській школі, згодом – очолив відділ освіти Юр’ївської РДА. Був заступником голів райради та РДА.
Павлоградську РДА очолив менеджер-економіст за фахом Сергій Рублевський. Працював у приватних товариствах, був фізичною особою-підприємцем.
Голова Криничанської РДА Юрій Балюк служив в органах внутрішніх справ, займав керівні посади у приватних компаніях. Працював у виконкомі Криничанської селищної ради.
 Широківський район очолив Євген Ситниченко. Після завершення навчання у Криворізькому державному педагогічному університеті працював вчителем спецдисциплін у Широківському професійно-технічному училищі. Згодом – завідував філією Криворізького міжрегіонального центру з перепідготовки військовослужбовців, звільнених у запас. Був заступником, а потім і головою Широківської районної ради.
Очільник Магдалинівської РДА Денис Галушка за фахом еколог. Займав керівні посади в приватних компаніях. Має досвід роботи держслужбовця  в секторі державного земельного кадастру.
Представили і нового голову Дніпровської РДА – Віру Поклонську. Вона за фахом юрист. Працювала на різних посадах у Дніпропетровській митниці та юридичній компанії.
Головою Петриківської РДА призначили Юлію Файзулліну.  Вона має вищу економічну освіту. Працювала за фахом у приватних компаніях. Обіймала посаду заступника голови Чумаківської сільради Дніпровського району.
У П’ятихатському районі адміністрацію очолив Євген Глазирін. За фахом педагог, має освіту за спеціальністю «Економічна кібернетика». Майже 15 років працював викладачем у середній та вищій школі. Деякий час займав посаду заступника міського голови Жовтих Вод.
Головою Солонянської РДА став юрист  Василь Концевий. Працював начальником та головним спеціалістом-юрисконсультом юридичного відділу Шевченківської районної ради Дніпра.
Межівський район очолив Сергій Кутній. Трудову діяльність починав комплектувальником на оптово-роздрібному складі. Працював продавцем непродовольчих товарів. Був головою фермерського господарства у селі Новопавлівка Межівського району.
На чолі Васильківської РДА стала Олександра Кучкіна. Працювала спочатку адміністратором місцевого Центру надання адмінпослуг, пізніше  очолювала його.
Верхньодніпровську РДА очолив Віктор Дришлюк, який до цього був начальником відділу з питань управління комунальною власністю Верхньодніпровської райради.
Головою Петропавлівської РДА став лікар-стоматолог Петро Козуненко. 
 Синельниківську РДА  очолив Станіслав Ткачов, який працював головним редактором газети «Берег надій».
Людмила Саліженко стала на чолі Царичанської райдержадміністрації. До цього вона була виконавчою директоркою благодійної організації.
Головою Покровської РДА призначили Анатолія Аванісова. Раніше він очолював Вишнівську сільраду цього ж району.
Головне завдання новопризначених голів – сприяти децентралізації та плідно працювати задля розвитку районів. Про це наголосив голова ОДА Олександр Бондаренко. Новопризначених голів РДА обирали через програму LIFT. Це проєкт команди Президента України Володимира Зеленського.
 
На знімку: заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай представила новопризначеного керівника РДА Євгена Глазиріна громаді П’ятихатського району.