Поточний № 4 (1431)

24.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Обирають службу за контрактом


13.07.2019

Цього року понад 1000 жителів Дніпропетровщини підписали контракт для проходження військової служби в лавах ЗСУ. 
– Із початку 2019 року підрозділами рекрутингу та комплектування районних терцентрів комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області відібрано та направлено до лав Збройних сил України понад 1000 чоловіків та жінок, які зробили свій свідомий вибір та стали на захист України. Серед них понад 75% мають вищу та середню технічну освіту, – розповів начальник відділу рекрутингу та комплектування Дніпропетровського ТЦК та СП майор Григорій Запорожець.
За словами офіцера, під час проведення заходів з відбору кандидатів на військову службу за контрактом, молодь виявляє бажання проходити службу у Десантно-штурмових військах, Морській піхоті Військово-Морських Сил ЗС України, а також у інших видах та родах військ.
Від охочих пов’язати свою долю з армією вимагають відсутність судимостей, задовільний стан здоров’я, фізичну підготовку та позитивні результати професійно-психологічного тестування. Натомість військовослужбовці отримують грошове забезпечення, його підвищення у ході просування по службі, соціальні гарантії, забезпечення житлом тощо.