Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Гороскоп здоров'я-2022


12.01.2022

Рік Тигра у цілому буде динамічним та легким. Він навчить усі знаки слідкувати за своїм фізичним та емоційним здоров’ям та допоможе більше відпочивати, залишатися осторонь стресів та негативу
ОВЕН. У першій половині року Овнам не варто побоюватися серйозних проблем зі здоров’ям. Цей період буде сталим та спокійним, вірогідність захворювань мінімальна. Друга половина року для Овнів буде більш нестабільною – ризик отримати травму значно вищий, особливо це стосується представників знаку, які регулярно займаються спортом. 
ТЕЛЕЦЬ. Зірки рекомендують вам звернути увагу на своє здоров’я. Саме в 2022 році час звернутися до лікарів, пройти обстеження, закрити питання, які давно турбували. Зовнішніх загроз для здоров’я не передбачається, але є ризик розвитку внутрішніх. Тому намагайтесь уникати стресових ситуацій, більше відпочивайте – негатив може істотно вплинути на стан здоров’я. Бережіть нерви та не переймайтеся дрібницями. 
БЛИЗНЮКИ. Здоров’я Близнюків в 2022 році поза зоною ризику. Дійсно, цього року зірки стали на сторону представників цього знаку зодіаку, всі хвороби та травми оминатимуть їх стороною. Рекомендуємо притримуватися загальних правил: слідкувати за здоров’ям, підтримувати імунітет і уникати негативних емоцій. 
РАК. Незважаючи на те, що здоров’я – не найсильніша сторона Раків, в 2022 році особливих загроз не передбачено. У першій половині року можна розслабитися та відпочити, адже вона має бути абсолютно спокійною. У другій половині цілком можливі емоційні моменти, які можуть підірвати здоров’я. Тому рекомендуємо бути уважними до ризикованих ситуацій, уникати емоційних потрясінь, слідкувати за здоров’ям. А зірки вам в цьому допоможуть. 
ЛЕВ. У 2022 році зірки не передбачають різких погіршень здоров’я у Левів, але радять замислитись над діями задля поліпшення фізичного та емоційного стану. Можливо, знадобиться пройти медичний огляд чи зайнятись лікуванням хронічних захворювань, які давно турбували.
 Саме у першу половину року ризик загострення давніх хвороб максимально великий. Тому не відкладайте питання здоров’я на потім. Друга половина року має бути набагато спокійнішою, ризик виникнення хвороб – мінімальний. 
ДІВА. Тема здоров’я для Дів у 2022 році не буде надто спокійною. Звичайно, про різкі зміни мова не йде, але дрібні проблеми можуть виникнути. Зірки радять вирішувати питання з хронічними захворюваннями у першій половині року, а от другу половину року краще провести у тиші та спокої, не перенапружуватись та уникати стресів. У разі виникнення захворювань, не відкладайте їх на потім, а вирішуйте одразу. 
ТЕРЕЗИ. Зірки для Терезів підготували серйозні випробування. Але не варто перейматися, усі вони вирішаться позитивно. Рекомендуємо пильно слідкувати за своїм здоров’ям, вчасно консультуватися з лікарем та не погоджуватися на ризиковані авантюри. Перша половина року буде спокійною, а друга – динамічною. Варто уникати стресу, не перепрацьовувати, більше релаксувати, і напружений рік пройде без проблем. 
СКОРПІОН. 2022 рік стане ідеальним часом, аби вирішити проблеми, які вже давно потребували реальних дій. Зірки подарують вам унікальну можливість для лікування хронічних захворювань, тому якщо виникне можливість – хапайте їх за хвіст. Різких погіршень зі здоров’ям не у планах Скорпіонів, тому можна не перейматися. Але все ж краще бути уважними, не робити імпульсивних кроків та піклуватися про здоров’я. 
СТРІЛЕЦЬ. 2022 рік для Стрільців буде спокійним – жодних критичних ризиків для здоров’я зірками не передбачено. Розбиратися з хронічними проблемами або питаннями, які давно потребують рішучих дій, краще в першій половині року. У другій половині рекомендуємо більше піклуватися про здоров’я, бути обачними і не ризикувати. Як й іншим знакам зодіаку, Стрільцям варто цінувати свій емоційний стан та не перенапружуватись. До речі, зірки підказують, цо друга половина 2022 року буде дуже сприятлива до пологів, беріть це собі на замітку! 
КОЗЕРІГ. Це єдиний знак, який не матиме проблем зі здоров’ям через емоційні переживання. Натомість фізичному здоров’ю будуть серйозні ризики. У першій половині року можна розслабитися – зірки обіцяють повний спокій у сфері здоров’я. А от у другій половині року краще рішуче діяти. Вирішіть проблеми, які давно потребували уваги, подбайте про фізичний стан та імунітет. 
ВОДОЛІЙ. У 2022 році Водолії цілком і повністю захищені від будь-яких загроз для здоров’я. Але, як й іншим знакам, їм рекомендується пильно стежити за емоційним станом. Будь-яка стресова ситуація, перенавантаження, надмірна активність легко призводять до розвитку хвороб. Тому варто не перепрацьовувати на роботі, прислуховуватися до себе та своїх відчуттів, більше відпочивати. 
РИБА. Жодна хвороба не стане критичною проблемою для Риб – їм зірки дарують імунітет на 2022 рік. Але це не означає, що про здоров’я можна забути. Першу половину року краще присвятити тому, щоб вирішити максимальну кількість проблем, пов’язаних зі здоров’ям. Зверніться до спеціалістів та не займайтеся самолікуванням. А от друга половина буде більш спокійною, цей час можна присвятити відпочинку та релаксу.