Поточний № 4 (1431)

16.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Наша листоноша


07.10.2021

Буває, що люди скаржаться на незадовільну доставку газети «Сільські новини». Читаю, що одній жіночці не принесли два номери газети, іншій взагалі не можуть донести, оскільки пошта знаходиться за 5 км від села. Комусь поштовики кажуть, що редакція не надрукувала газети, а потім виявляється, що вони «загубилися» десь по дорозі, а пізніше дивним чином знайшлися. Сумно, що сьогодні існують такі випадки безвідповідального ставлення до роботи і людей.

Але я хочу сьогодні сказати, що не скрізь такі проблеми. Наприклад, у Варварівці наша листоноша Рита Пахомова – найкраща. Газету «Сільські новини» доставляє нам кожного четверга. Привітна, людяна, має великий досвід роботи. Окрім газет, ще й привозить замовлені нами товари,  а щомісяця – пенсію. 
Ще й встигає обслуговувати село Веселу Гірку, де всього-на-всього півсотні людей, яким теж слід приділити увагу. І влітку, і взимку у доброму настрої наша листоноша поспішає до нас на велосипеді, а коли і пішки. А взимку, коли набирається багато газет та замовлених товарів – на санчатах. А ще вона, з урахуванням наших побажань, завжди оформить передплату на газету і принесе квитанцію. Хотіла б від імені всіх своїх односельців побажати нашій Риті доброго здоров’я і успіхів у  роботі.
 

Ніна ДЕНИСЕНКО. 
село Варварівка, Павлоградський район, Дніпропетровська область.