Поточний № 4 (1431)

27.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Остання перешкода – збірна Ісландії


22.03.2024

Україна перемогла Боснію і Герцеговину
Матч завершився з рахунком 2:1.
Учора збірна України зіграла з Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-офф кваліфікації Євро-2024, матч завершився з рахунком 2:1 на користь України. Про це повідомила пресслужба Федерації футболу України.
Першими рахунок відкрили господарі поєдинку – на 57 хвилині матчі захисник збірної України Микола Матвієнко спрямував м'яч у власні ворота. На 85 хвилині рахунок зрівняв нападник Роман Яремчук з передачі Юхима Коноплі. Менш ніж за три хвилини Артем Довбик вивів збірну України вперед. Гольову передачу віддав Яремчук.
Президент УАФ та легенда українського футболу Андрій Шевченко відреагував на перемогу збірної України над Боснією і Герцеговиною.
«Вітаю збірну Україну з дуже важливою перемогою! Команда показала характер та боролася до останньої хвилини – молодці! Попереду вирішальний поєдинок у Вроцлаві зі збірною Ісландії. Ідемо до мети», – написав Шевченко після гри в Instagram.
На шляху до Євро-2024 залишилась остання перешкода – збірна Ісландії. Номінально домашня гра відбудеться у польському Вроцлаві 26 березня. Початок о 21:45.