Поточний № 4 (1431)

27.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Терор не буде безкарним!


15.03.2024

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що росія відповість за ракетний удар по Кривому Рогу.

У ВІВТОРОК, 12 БЕРЕЗНЯ, у Кривому Розі під час повітряної тривоги, близько 18:36, пролунав вибух. Потім міська та обласна влада повідомила, що були влучання у два багатоквартирні будинки. 50 людей постраждало (у лікарні перебувають 17 пацієнтів, серед них – семеро дітей). На жаль, без жертв не обійшлося – відомо про 5 загиблих. 
У вечірньому зверненні Володимир Зеленський висловив співчуття всім рідним, близьким і наголосив, що кожен російський злочин проти України та мирного населення не залишиться непокараним. 
«І ми будемо завдавати російській державі втрат у відповідь – цілком справедливо. Вони у Кремлі повинні привчитися до того, що терор для них не буде безкарним», – сказав Президент України. 
Цього дня у Кривому Розі проходив концерт співачки Наталі Могилевської. Під час російської атаки всі присутні на заході знаходились в укритті. Після оголошення відбою тривоги концерт продовжили. Коли співачка дізналась про загиблих та постраждалих, вона одразу зупинила виступ і поїхала до одного з понівечених будинків.
Співачка запропонувала оголосити збір коштів для постраждалих.
14 березня було оголошено днем жалоби у Кривому Розі на згадку про загиблих внаслідок ракетного удару.
СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ НАШИМ ЗЕМЛЯКАМ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!