Поточний № 4 (1431)

02.05.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Гвардія наступу


10.02.2023

Дніпропетровщина долучається до формування додаткових бригад Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби. Разом з досвідченими військовими добровольці звільнятимуть Україну від окупантів. Для цього пройдуть інтенсивне навчання та отримають сучасну зброю, зокрема, й західного зразка. Про це стало відомо під час брифінгу в обласній військовій адміністрації. 
«Україна звільнятиме від окупантів кожен метр землі. Для майбутнього наступу – нарощує сили. Тих, хто прагне якнайшвидше вигнати російських загарбників геть, запрошуємо до Гвардії наступу. Нові бригади складатимуться з добровольців – мужніх та вмотивованих. Вони творитимуть перемогу», – сказав перший заступник голови ОВА Володимир Орлов. 
У Гвардії наступу – бригади «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Доброволець зможе обрати ту, де відчуватиме найбільшу мотивацію та матиме однодумців.
«Якщо хочете служити серед поліцейських – вам в «Лють». Сюди запрошуємо найперше нинішніх або колишніх правоохоронців.  Їхні навички неоціненні.  І, звичайно, вмотивованих небайдужих людей, яких ми навчимо та озброїмо», – наголосив заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.
Основу нових бригад складають військові, які мають великий фронтовий досвід. Добровольці   підсилять підрозділи. Але спершу вони пройдуть інтенсивну підготовку. Отримають сучасне озброєння і техніку.
«Ті, хто потрапить до нових бригад, матимуть ті самі гарантії та пільги, що і ЗСУ. Це соціальний захист, можливість отримати досвід і професію. А ще – безпосередньо творити перемогу», – сказав заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України Вадим Макаренков.
Дізнатися більше про кожну з бригад та записатися онлайн можна на сайті storm.mvs.gov.ua.
А ще заявки приймають у дев’яти Центрах надання адмінпослуг області.
МІСТО ДНІПРО: 
вул. Марії Кюрі, 5; 
проспект Слобожанський, 31 Д.
МІСТО КАМ’ЯНСЬКЕ: 
проспект Василя Стуса, 10/12.
МІСТО КРИВИЙ РІГ: 
площа Молодіжна, 1; 
вул. Володимира Великого, 32. 
МІСТО НІКОПОЛЬ: 
вул. Електрометалургів, 3.
МІСТО НОВОМОСКОВСЬК: 
вул. Калнишевського, 1.
МІСТО ПАВЛОГРАД: 
вул. Шевченка, 132.
МІСТО СИНЕЛЬНИКОВЕ: 
вул. Богми, 3 а.