Поточний № 4 (1431)

17.05.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Масова атака на Дніпропетровщину: двоє загинули, троє – поранені 


16.09.2022

5 ракет та важку артилерію скерували окупанти сьогодні на Дніпропетровщину. Три ракети збила наша ППО. Дві влучили в Криворізькому районі. З важкої артилерії ворог обстріляв Криворізький та Нікопольський райони. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.    
Вдень окупанти влучили в центр села Велика Костромка Зенелонольської громади. Вбили двох мирних чоловіків – 48 та 52 років. Одного обстріл настиг у підвалі власного будинку. Другого – в гаражі. У сусідньому дворі поранено 54-річного чоловіка. Він ушпиталений з осколковими пораненнями.  Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості. Пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. 
Надвечір двічі обстріляли Нікопольський район. У Марганці поранено двоє людей: 56-річний чоловік та 54-річна жінка. Вони госпіталізовані з осколковими пораненнями. Стан середньої тяжкості. Понівечені житлові будинки та газопровід.  
У Кривому Розі російська армія вдарила знову по критичній інфраструктурі. Серйозно пошкодили гідротехнічні споруди. Рятувальники та аварійні служби продовжують відновлювальні роботи.