Поточний № 7 (1434)

16.09.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Російський удар по Львову: 7 людей загинули, 53 постраждали 


04.09.2024

Вранці 4 вересня внаслідок ворожого обстрілу у Львові в районі головного вокзалу у житловому будинку виникла пожежа. Пошкоджено дві школи і багато вікон вибито в центральній частині міста. У центрі міста пошкоджено понад 50 будинків. Із 6 будинків відселять людей.Також пошкоджено 2 медичних заклади та 2 школи. 
Семеро людей, серед яких 3 дитини, загинули та ще 38 постраждали. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький та Львівський міський голова Андрій Садовий у Telegram. Мер Льовова також повідомив, що кількість жертв зросла до 7. І уточнив, що троє з семи загиблих – діти.
У МВС додали, що пошуково-рятувальна операція триває.

ДОПОВНЕНО. У результаті російського ракетного удару по Львову загинули 4 члени однієї родини – мати і троє доньок. Про це повідомив Львівський міський голова Андрій Садовий:
«Після сьогоднішньої атаки живим залишився лише чоловік. Дружина Євгенія та троє їхніх доньок – Ярина, Дарина та Емілія – загинули у власному будинку».
«У центрі Європи Росія винищує українців цілими сім’ями. Росіяни вбивають наших дітей, наше майбутнє. Я не знаю, якими словами підтримати батька Ярослава. Сьогодні ми всі з вами. Щирі співчуття і світла пам’ять», – наголосив Садовий.

ДОПОВНЕНО. Рятувальники завершили аварійно-рятувальні роботи з ліквідації наслідків ранкового російського ракетного удару по Львову, внаслідок якого загинули 7 людей, серед яких 2 дитини 7 та 14 років, ще 53 постраждали.