Поточний № 4 (1431)

02.05.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

У Херсоні ЗСУ проводять зачистку від залишків російських військ, містян закликають не виходити з дому 


11.11.2022

У Херсоні зараз Збройні сили України проводять зачистку від залишків окупаційних військ, містянам краще залишатися по домівках. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Укрінформ заявив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.
«Ми розуміємо, що якась частина росіян залишились, переодягнулися, не змогли переправитися, і вони зараз розосередилися по Херсону. Яка кількість цих людей, незрозуміло. Офіційно це можна буде сказати, коли це оголосить командування ЗСУ, а вони оголосять, коли закінчать зачистку. Зараз ті росіяни, які залишилися, шукають шляхи, як перетнути Дніпро і потрапити на лівий берег», – пояснив Сергій Хлань. 
«Окупанти відходячи напередодні підривали і Херсонську ТЕЦ, і розподільчу станцію Обленерго, і біля телевежі вони зруйнували електронну частину, тобто це все треба буде відновлювати. Але найголовніше,  зараз провести деокупацію. Велика частина рашистів не змогли перетнути Дніпро, вони перевдягаються, викидають свою військову форму, намагаються ховатися в цивільному одязі», – розповів Сергій Хлань.