Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

У Києві загинули троє людей, серед них – 17-річна дівчина


23.11.2022

Російські окупанти запустили по столиці 31 ракету, 22 з них збили сили ППО.
Внаслідок сьогоднішнього ракетного обстрілу Києва загинули троє людей, з них 17-річна дівчина. Постраждали 11 жителів столиці. Одному потерпілому медики надали допомогу на місці. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.
Він також розповів у коментарі телеканалу «Київ», посилаючись на військових, що на столицю летіла 31 ракета, 22 – збили сили ППО. За його словами, декілька ракет влучили в об’єкти критичної інфраструктури.
«Зараз частина міста знеструмлена. Відсутнє водопостачання, працівники «Київводоканалу» та «Київенерго» працюють, щоб відновити. У нас 11 людей були поранені, 10 – госпіталізовані, з них одна дитина», – повідомив Кличко.
Він також сказав, що електропостачання в столиці, можливо, відновлять уже сьогодні.
У середу, 23 листопада, росія знову завдала масованих ракетних ударів по Україні. Багато міст і сіл залишились без світла, води, тепла та зв’язку. Наразі відключення прогнозують протягом доби. По всій Україні розгортаються «пункти незламності».
На Київщині внаслідок обстрілів загинула людина, ще понад 20 жителів поранені. Там також зафіксовані декілька влучань в об’єкти критичної інфраструктури. Крім того, ракетні удари поцілили в багатоповерхівки у Вишгороді та приватний сектор у Чабанах. Київська область повністю знеструмлена.
Олександр ГАЛУХ, «Вечірній Київ»