Поточний № 4 (1431)

04.05.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Вночі ворог зруйнував на Дніпропетровщині приватні будинки


19.12.2022

Росіяни цієї ночі цілили по Нікопольському району. Били з «Градів» та важкої артилерії. Атакували Дніпропетровщину і безпілотниками. Люди лишилися неушкодженими. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.  
Вартові неба з повітряного командування «Схід» знищили над Дніпропетровщиною два безпілотники. Це були «Шахеди».
Ворог цілив з важкої артилерії та «Градів» по трьох громадах Нікопольського району – Мирівській, Марганецькій та Червоногригорівській. По мирним містам та селам випустили понад 60 снарядів.
У Червоногригорівській громаді російські удари понівечили 11 приватних будинків та 6 господарських споруд, автівки, газопровід та електромережу. Знеструмлено місцеву насосну станцію. Без води лишилися 1,5 тисячі родин. Аварійні бригади вже працюють.
У Марганці через ворожі снаряди горіло приватне подвір’я. Вогонь погасили 10 рятувальників та 2 пожежних машини. Полум’я знищило господарську споруду. 
У місті побиті понад 20 приватних будинків та господарських споруд. Пошкоджені дитячо-юнацька спортивна школа, ліцей, школа мистецтв, адмінбудівля, газопровід та електромережі.