Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Ворожий удар по Новомосковському району забрав життя вже двох людей, 8 – досi в лiкарнi


19.06.2022

У лікарні помер постраждалий під час ракетного удару по нафтобазі у Новомосковському районі. Це вже друга смерть через цю ворожу атаку. Ще 8 людей залишаються в медзакладах. Всi – з опiками. Про це повідомили в обласній вiйськовiй адміністрації. 
«Пацієнт надійшов до нас вкрай «тяжкий». У чоловіка були опіки 90% тіла, сильний шок. А ще осколкові ураження грудної клітини, легень. На жаль, він помер», – розповіла анестезіолог Злата.
7 постраждалих знаходяться в лікарнях у стані середньої тяжкості. За словами лікаря, у деяких площа опіків невелика, але ураження глибокі та потребують спеціального лікування.  Ще один пацієнт – «важкий».
«Це рятувальник. Він – у реанімації. Зберігається загроза життю. Особливо сильно  постраждали кисті рук», – зазначила лікар-анестезіолог. 
Ще 4 людей отримали легкі  ураження та лікуються вдома.
Ворог атакував нафтобазу у Новомосковському районі надвечір 18 червня. Вдарив одразу трьома ракетами. Сталася сильна пожежа, яку досі ліквідують. Загалом постраждали 14 людей. З них двоє загинули – рятувальник та працівник бази.