Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

А у нас - нові договори на газ


07.08.2015

Як ми вже повідомляли, на Дніпропетровщині змінився постачальник блакитного палива. Тепер мільйон триста абонентів області мають укласти нові договори. Близько 90 тис. людей це вже зробили. Проте у ТОВ «Дніпропетровськгаз збут» закликають не створювати штучний ажіотаж, кажуть, процес переоформлення триватиме до кінця цього року.
Поспішати укладати нові договори не варто. Заключити їх можна впродовж 2015 року. Якщо цього часу не вистачить, термін можна подовжити. До того ж оформлятимуть нові документи не лише в абонвідділах, але й вдома. Працівники служб робитимуть це під час зняття показань лічильників та ремонтних робіт, зазначив член правління ПАТ «Дніпрогаз» Валерій Шарапов.
Подбали й про зручність оплати рахунків за новими реквізитами. Для цього «Дніпропетровськгаз збут» уклав договори з усіма провідними банками області. Абонент може прийти до будь-якого відділення та вказати старий особовий рахунок: «Гроші обов’язково потраплять до нового постачальника. У нього також буде вся інформація про заборгованість чи переплати», – сказала директор ТОВ «Дніпропетровськгаз збут» Тетяна Соболь.