Поточний № 4 (1431)

18.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Доведемо ми усім, що ми, браття, козацького роду


04.11.2015

У Дніпропетровському регіональному центрі профтехосвіти намагаються  не лише готувати робітничі кадри, але й виховувати дітей справжніми патріотами України.

Ось і цього року, у День Покрови Пресвятої Богородиці за давнім звичаєм учнів цього закладу посвятили у козаки. Ця важлива подія відбулась у парку ім. Богдана Хмельницького. Окрім учнів професійно-навчального закладу та урочистостях були присутні і школярі міських шкіл, а також мешканці обласного центру.
Гостей свята приваблювали запашні кулінарні вироби майбутніх кухарів-кондитерів, свої таланти продемонстрували і майбутні художники-оформлювачі. А кращі боксери, яких підготував тренер-викладач Сергій Сафонов, теж показали свою майстерність у змаганнях на ринзі.
Напевно ж, добрі традиції, започатковані директором центру Віктором Кривозубом дають добрі паростки. Бо навіть випускники навчального закладу вже після його закінчення навідуються сюди, аби почути добре слово від свого наставника.
До речі, заслужений працівник освіти України Віктор Кривозуб – адмірал козацтва, якому присвоєно ще й почесне звання Герой козацтва. За вагомий внесок у розбудову України та патріотичне виховання молоді.

Елеонора ГУТКІНА.