Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Газета нам допомогла знайти щастя


18.10.2012

26 січня 2001 року у газеті «Сільські новини» була надрукована маленька замітка «Чоловікам теж тяжко буває». У ній тоді розповідалось про мою долю, яка мене розлучила з моєю дружиною, внаслідок чого став тоді вдівцем. Ось тоді і звернувся через газету, аби хтось почув із жіночок мене і став моїм надійним другом, з яким в радості і горі можна було б прожити ще частинку життя.

СКАЖУ ЧЕСНО: після тієї замітки до мене надійшло кілька листів від таких же як і я одиноких жінок. Та мені до душі припало лише одне послання. Більше року ми з Лідією Димидівною листувалися, аж поки зрозуміли, що разом нам буде краще.16 жовтня 2002 року ми одружилися. На той час мені було 63, моїй дружині - 65. Ми навіть не встигли озирнутись, як пролетіли десять щасливих років і 16 жовтня, тобто позавчора, ми відсвяткували свій перший ювілей подружнього життя.
Мені раніше друзі говорили, що у такому віці важко знайти пару, що доведеться самому доживати вік. Досить скептично ставився я і до знайомства через газету. А вийшло, як бачите, зовсім по-іншому. Треба, вважаю, вірити у своє щастя і воно вас неодмінно знайде.
Живемо з Лідією Димидівною душа в душу. Я люблю займатись голубами і кроликами, вона – курчатами і курочками, тримаємо вдома поросят. І уявити тепер себе без своєї дорогої людини не можу.
Наші почуття добре розуміють і діти. У Лідії Димидівни два сини: Анатолій – підполковник міліції на Донеччині, Віктор живе в Іванівці, а працює водієм у фермерському господарстві. А в мене – дві донечки. Таня – у Москві, Люда - у Краснопіллі.
Хотів би подякувати «Сільським новинам» за те, що допомогли нам з дружиною знайти одне одного, а мені – повернули зміст життя.

Федір ПАСІЧНИЙ, с. Іванівка, Петриківський район, Дніпропетровська обл.

На знімку із сімейного альбома: Федір Федорович
Пасічний, Лідія Димидівна Глущенко, син Анатолій Євгенович, підполковник міліції, онук Антон Анатолійович, лейтенант міліції, онука Тетяна Вікторівна, капітан міліції.
Редакція «Сільських новин» щиро вітає подружжя Федора Пасічного та Лідію Глущенко з ювілеєм і зичить здоров’я, радості та любові ще не на один десяток років!