Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Хто хліб вирощує


22.11.2018

Напередодні дня працівників сільського господарства в обласній державній адміністрації за доброю традицією зібрали тих, хто вирощує хліб і до хліба. Керівники господарств, спеціалісти, комбайнери, механізатори, тваринники отримали державні та обласні відзнаки. 
«Найщиріші привітання усім хліборобам області. Цьогоріч ви показали приклад іншим, як треба працювати. Бажаємо, щоб ця міць та сила залишались з вами», – сказав перший  заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олег Кужман. 
Зі словами вдячності за працю до присутніх звернувся Герой України, директор ТОВ «Дружба» Новомосковського району Анатолій Вуйчицький.
«Я можу звертатися до вас, шановні, тільки стоячи, – сказав Анатолій Станіславович. – Оскільки саме ви вирощуєте хліб, забезпечуєте продовольчу безпеку держави. Нинішня осінь була напрочуд чудова для сільгоспвиробників – за своє життя такої ще не пам’ятаю. Тож будемо сподіватися, що наступного року наш край буде з хлібом».
Диплом за перше місце за підсумками збирання ранніх зернових отримав керівник СТОВ «Акцент-Агро» Криничанського району Володимир Глухий.