Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Карлос шукає дружину з України


20.06.2018

Доброго дня! Вдячна вам за цікаву газету. Читаю її іноді онлайн і з нетерпінням чекаю виходу нових статей. Не знаю, чи можна звернутися до вас з одним делікатним проханням. Я все ж сподіваюся на допомогу, адже мова піде про чоловіка, який стражадає від самотності. В нього є все: і хороша робота, і гарний будиночок, і садочок, але немає другої половинки. Цей чоловік - найкращий друг мого чоловіка. Його ім’я Карлос. Ми живемо за кордоном і часто спілкуємося разом. Карлос не розмовляє українською, тому попросив мене написати листа в газету і запитати, чи можна у вашій газеті розмістити оголошення про знайомства. 
Текст його такий: «Чоловік 57 років шукає собі жінку 30-57 років для серйозних стосунків. Своїй нареченій він запропонує одружитися і переїхати за кордон жити разом з ним». 
Карлос – чоловік сімейний, серйозний. Якщо зустріне хорошу жінку, то приїде до неї знайомитися в Україну. Головне для Карлоса – це добра душа. Є ще одне побажання: володіння хоча б початковим рівнем англійської мови, щоб пара могла спілкуватися. Ми будемо дуже вдячні вам, якщо ви допоможете. Може, скоро у мене з’явиться сусідка і подруга з України. 
Якщо є жінки, що зацікавилися, вони можуть звертатися до мене, я дам їм усі контактні дані свого сусіда. 
З повагою ЄВГЕНІЯ. 
Тел. +1 774 581 1943 
Е-mail: elmiralenski33@gmail.com
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ!
Ми переконані, що рубрика «Шукаю долю» знайде своїх прихильників серед передплатників газети «Сільські новини». Відтак наше видання стане посередником у поєднанні двох сердець. Надішліть цей купон до редакції на адресу: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 52, к. 338. Крім цього, напишіть окремо трохи про себе і про те, якою ви бачите свою другу половинку. Оголошення «Шукаю долю» безкоштовні.