Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Коли ми кажемо «патріоти» в Україні й у США, ми однаково маємо на увазі захист держави та людей 


22.12.2022

Звернення Президента Володимира Зеленського
Бажаю здоров’я, шановні українці!
Сьогодні буде дуже коротке звернення і в незвичних умовах, але, як завжди, про те, чого ми досягли.
Повертаємося з Вашингтона – їдемо з хорошими результатами. З тим, що дійсно допоможе.
Коли ми кажемо «патріоти» в Україні й у Сполучених Штатах, ми однаково маємо на увазі захист держави та людей. Це питання вирішено для України. Є й фінансова підтримка. Є й інші домовленості – про них трохи згодом.
Я дякую Президенту Байдену і за допомогу, і за його міжнародне лідерство, і за налаштованість на перемогу.
Дякую Конгресу Сполучених Штатів Америки – обом палатам, обом партіям, усім тим, хто підтримує Україну, усім тим, хто бажає перемоги так само, як і всі ми. Перемога буде!
Слава кожному нашому воїну! Слава кожному, хто боронить нашу державу! Веземо в Україну, на Донбас, під Бахмут та на південь рішення, яких наші сили оборони чекали.
Дорогою додому зустрівся з Президентом Польщі Анджеєм Дудою. Подякував йому, усім полякам, місту – нашому рятівнику – Жешуву за все, що вони роблять для України й нашого суспільного захисту, захисту Європи.
Сьогодні в особливому форматі, сам на сам обговорили з Анджеєм нашу взаємодію. Я розказав йому про почуте у Сполучених Штатах, про наше стратегічне бачення наступного року... Готуємося, зміцнюємо наші спільні сили.
І ще одне. Сьогодні професійне свято людей, які дають нам нормальність, сучасність і саме той рівень добробуту, який держава-терорист хоче знищити. Сьогодні день працівників і працівниць енергетики. Я вітаю всіх вас, захисники, захисниці українського світла, і дякую вам за вашу роботу. Вам на допомогу також веземо нові домовленості!
Слава Україні!
Джерело: www.president.gov.ua