Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Коломойського нагородили медаллю


19.10.2016

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов нагородив Ігоря Коломойського медаллю, що була вперше заснована в нашій області до 25-ї річниці Незалежності України.

Ігор Коломойський був щиро зворушений та із вдячністю прийняв нагороду. «Взагалі спілкування з паном Коломойським було дуже емоційним та щирим. Незважаючи на серйозність тем, які ми обговорювали, вони торкалися і економіки, і політики, Коломойський багато жартував та посміхався! Тож, напевно, праві ті, хто стверджує, що всі великі справи робляться із посмішкою!» - повідомив Гліб Пригунов.

Ігор Коломойський був представлений до нагороди за свої особисті заслуги перед Дніпропетровською областю та Україною. «Він один з найбільш суперечливих постатей нашого часу. Про нього можна сперечатися, його можна любити або не любити. Але його, безперечно, треба поважати! Поважати за життєву позицію, за силу духу! Поважати за сміливість і рішучість у боротьбі з російською агресією! Поважати за його безперечний внесок у розвиток нашої області, у становлення незалежності всієї України!» - відзначив Гліб Пригунов.