Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Краса у творчій праці


26.09.2018

ДПТНЗ «Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу» продовжує гідно представляти на  конкурсах талановитих, творчо обдарованих учнів з усіх куточків Дніпропетровщини

15 вересня ц. р. у Запоріжжі відбувся Другий чемпіонат з креативного перукарського мистецтва під назвою «Кубок Запоріжжя».  Команда перукарів нашого навчального закладу взяла участь у цьому заході, виявила неабияку майстерність, високий професіоналізм. Результатом можна гордитися!
У номінації «Французька коса на вечірці у друзів» І призове місце посіла учениця ДПТНЗ «Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу» Таміла Котенко (ІІІ курс, спеціальність «Перукар. Манікюрник. Педикюрник»). Творчістю Таміли можна захоплюватися: вона, сімнадцятирічна дівчина із селища Покровське, майстерно і професійно створила яскравий жіночий образ. У цій же номінації ІІ призове місце посіла учениця цієї ж групи Марина Гужва. На створення образу, закосиченого стрічками та квітами, її надихнули спогади про рідне село Слов’янка Межівського району,  у якому дівчата завжди пишалися гарним волоссям, довгою косою як ознакою пишної краси, охайності, цнотливості.  
У номінації Вечірній образ «Елегантна дама» ІІІ призове місце посіла Анастасія Таран. Вона виявила високу майстерність, професійні якості і здобула перемогу. Наступного року у рідному селі Піщанка Новомосковського району вона здобуватиме перемоги, удосконалюючи свою майстерність, творчо створюючи яскраві жіночі та чоловічі образи.
Виборюючи перемогу, сільські дівчата створили сильну команду, результатом якої пишаємося: дві золоті медалі, срібло і дві бронзові нагороди. Готували учнів до конкурсу майстри виробничого навчання Наталія Вишнякова та Аліса Ніколаєва. Отже, у загальному підсумку команда ДПТНЗ «Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу» посіла перше місце – золота нагорода! 
Бажаємо нашим майстрам перукарської справи не зупинятися на досягнутому і надалі працювати наполегливо, здобуваючи перемоги, примножуючи славу і авторитет ДПТНЗ «Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу»!
Ніна ВОЙТОВИЧ,
директор ДПТНЗ  «Дніпровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу».
На знімку:Таміла Котенко, Анастасія Таран та Марина Гужва.