Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Кращі з кращих «смачної» галузі


16.10.2014

Учора з нагоди професійного свята у Будинку профспілок свої нагороди за працю отримали кращі працівники підприємств харчової та переробної промисловості Дніпропетровщини. Також вітальними листами голови облдержадміністрації було відзначено ветерани галузі. Цю приємну місію виконали заступник голови обласної ради Олександр Любович та заступник директора аграрного департаменту облдержадміністрації Іван Гордієнко.

За словами Олександра Любовича, харчова промисловість – одна з найпотужніших галузей економіки області, яка щороку нарощує обсяги виробництва та підвищує якість продукції. А потреби жителів області в продуктах харчування у повному обсязі задовольняє власне виробництво.

Іван Гордієнко у свою чергу наголосив, що на Дніпропетровщині вже заготовлено 537 тисяч тонн продовольчого зерна при потребі 250 тисяч тонн. А площі під озимі культури цієї осені значно зросли.

- У розмовах з керівниками молокозаводів доводиться чути, що проблем з виробництвом продукції сьогодні немає, а ось над питаннями збуту треба ще працювати, - наголосив Іван Гордієнко і висловив надію, що невдовзі до когорти харчовиків повернуться підприємства анексованого Криму та окупованого Донбасу. І Україна, як і раніше, буде єдиною і неподільною.

На знімку: заступник голови обласної ради Олександр Любович нагороджує ветеранів-харчовиків.