Поточний № 4 (1431)

16.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Кухня для всіх від 09.03.2011


04.03.2011

Торт «Серденько»

Упаковка різнокольорових вафель. Для крему: 50 г шоколаду, 2 ст. л. какао, склянка цукрової пудри, 7 ст. л. згущеного молока, 4 яйця, 70 г вершкового масла. Для прикрашання: склянка подрібнених горіхів, пакетик кокосової стружки.
Крем. З‘єднати натертий шоколад, какао, згущене молоко, ретельно перемішати. Яйця збити з цукровою пудрою, вершковим маслом, додати приготовлену масу до шоколадної, перемішати, поставити все на водяну баню, довести до кипіння та варити 5-7 хв., постійно помішуючи.
Вирізати коржі у формі серця, змастити їх охолодженим кремом, викласти один на одного. Боки торта змастити кремом. Посипати весь горіхами та кокосовою стружкою.

 

Торт із пряників

600 г пряників, 2 банана, 500 мл сметани, 4 ст. ложки цукру, 2 дитячих сирки, кульки Несквік.
Кожен пряник розрізати на 6-8 частин. Сметану змішати з цукром. На тарілку поставити боки форми для торта. Кожен шматочок пряника вмочити у сметанний крем і скласти всередину форми. Так робимо перший шар торта. Наступним шаром викладаємо нарізані кружальцями банани. Далі викладаємо ще один шар пряників. Крем, що залишився, вилити на пряники. Поставити торт на 3-4 години в холодильник. Потім знімаємо боки форми і прикрашаємо торт дитячим сирочком та кульками Несквік.