Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Лазаренко хоче повернутися в Україну


21.09.2012

Екс-прем'єр-міністр Павло Лазаренко хоче повернутися в Україну та відновити тут свою політичну діяльність.Про це на прес-конференції у вівторок сказав заступник голови очолюваної Лазаренком політичної партії «Всеукраїнське обєднання «Громада» Олег Оленюк.
«В нього є велике бажання повернутися в Україну. Не тільки для того, щоб довести свою непричетність до злочинів, а й повернутись у її політичне життя. Звичайно, у статусі партійного лідера, звичайно, з претензіями якщо не на участь у владі, то принаймні на представництво у парламенті хоча б нечисленної фракції», - сказав Оленюк.
У свою чергу, екс-заступник Генерального прокурора України, віце-президент ГО «Центр стратегічних досліджень та аналізу» Микола Обіход повідомив, що у випадку повернення в Україну на Павла Лазаренка чекатиме арешт.
Нагадаємо, Лазаренко, засуджений у 2004 році американським судом за відмивання грошей, продовжує відбувати покарання у федеральній в'язниці біля Лос-Анджелеса. На волю він вийде 1 листопада цього року.

Ольга ЧЕРНИШОВА, УКРІНФОРМ.