Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Легко очистити організм травами!


03.12.2014

Наприкінці зими «Сільські новини» розповіли про сумських травознаїв - подружжя Любов та Володимира Салій стали відомими в Україні. Ця публікація не залишишлася непомічною нашими читачами. Жителька селища Солоне, що на Дніпропетровщині, Наталія Ільїна просить докладніше розповісти, як у сумчан виникла ідея створити універсальний трав‘яний збір та в чому його унікальність? Тож слово авторові збору, завдяки якому вже вдалося поставити на ноги багатьох, хто звертався за допомогою, фітотерапевту Любові Салій:

- Одвічні запитання: як зробити так, щоб бути здоровим або як допомогти організму побороти атакуючі недуги. Якщо вас часто турбує втома, сонливість, головний біль, простудні хвороби, біль у хребті й суглобах, проблеми з шлунково-кишковим трактом (здуття живота, біль, закрепи), тоді без вагань – ваш організм потребує допомоги. Це як у будь-якого механізму. Наприклад, усі автомобілісти знають, що для підтримки машини в доброму робочому стані і для довговічної її експлуатації треба періодично робити заміну мастила, паливного, повітряного і масляного фільтрів. Таке технічне обслуговування дозволить запобігти передчасному виходу з ладу деталей. Так і в нашому організмі: варто потурбуватися про головний фільтр – печінку. А також про серце і шлунок, й про суглоби не забути…
До речі, перш ніж розпочати лікування будь-якої недуги, без очищення організму не обійтися. Є древній тібетський рецепт, який складається з 30 лікарських рослин. На жаль, більшість з них в наших краях не ростуть… Зацікавившись цим рецептом, ми розробили свій універсальний лікувально-профілактичний збір, до складу якого входить майже два десятки трав, причому таких, що ростуть на Сумщині. Адже відомо, що краще допомагає цілюще зілля, яке виросло там, де живе людина.
Цей збір прекрасно очищає організм від токсинів і шлаків, лікує недуги шлунково-кишкового тракту, причиною яких здебільшого є мікроорганізми (грибки, віруси, бактерії, гельмінти), а також продукти їх життєдіяльності. Не менш ефективно він очищає жовчні протоки, а також наділений вираженою гепатопротекторною, жовчогінною і протизапальною дією на печінкові клітини, поліпшує обмінні процеси в печінці. Наприклад, він допоміг позбутися від лямбліозного холециститу 40-річному сумчанину. Всього два місяці наполегливого лікування врешті-решт позбавили його від нестерпного поколювання у правому підребер’ї, відчутно поліпшили і загальне самопочуття.
Хочу наголосити ще на одній важливій дії збору – він зміцнює імунітет. Адже збір містить імуномодулюючі лікарські рослини. Саме завдяки наявності важливих для організму мікроелементів (зокрема, селену) він нормалізує роботу залоз внутрішньої секреції і підвищує захисні сили організму. Також збір покращує водно-сольовий обмін. Але, звичайно, особлива його цінність полягає в цілющій дії на всі органи і системи організму. Погодьтеся, що 58 років – не вік для чоловіка, як і для мого пацієнта із селища Павлиш на Кіровоградщині. Але коли оволодіває постійна слабкість і втома, яка не проходить навіть після сну, про яку роботу може йти мова? Довелося звільнитися. Проте синдром хронічної втоми і не думав відступати… І тільки завдяки наполегливості дружини, яка звернулася до нас за допомогою телефоном, попросивши надіслати їм очисний збір, вже через один місяць у чоловіка з’явилась бадьорість і повернулась втрачена працездатність, що й дозволило йому, на радість усієї сім’ї, повернутися на роботу.
А знаєте, в чому секрет очисного збору? В його складі! Так, окремі трави, що входять до його складу, містять кремній, а це життєво важливий елемент: за поширеністю він посідає друге місце після кисню! Корінь оману високого наділений жовчогінними, протизапальними властивостями, підвищує життєву енергію організму, а також має протипаразитарну дію. Імуномодулюючі й жовчогінні властивості, що нормалізують процеси в головному мозку і секреторну функцію шлунково-кишкового тракту, мають листки бобівника трилистого. А відоме парило звичайне діє на організм протизапально і противірусно, проявляє сечо- і жовчогінний ефект. Не менш корисні й інші трави збору, вдало поєднані разом.
Поза сумнівом, ефективно діє цей збір при гепатитах різного походження. Результат вочевидь – без вживання фармпрепаратів уже через 1-2 місяці після його прийому нормалізовуються показники біохімічного аналізу крові. Ось випадок з моєї практики, що запам’ятався: при проходженні медкомісії у юнака з Конотопа виявили гепат С. Як відомо, лікування цього захворювання високовартісне, а сім’я таких коштів не мала. Відкладати лікування було небезпечно – недуга могла призвести до великих ускладнень. Вирішили використати більш доступний варіант – полікуватися травами, не сподіваючись на значний результат. Разом з батьками юнак приїхав до «Дивосилу». А вже через два місяці після прийому очисного збору стала спостерігатися позитивна динаміка. Повторні ж курси кілька разів на рік закріпили успіх. Відтоді минуло понад два роки і, як засвідчує обстеження, аналізи не погіршуються.
Непросто боротися і з цукровим діабетом. З перемінним успіхом це вдавалося і 75-річній киянці (плюс ще гіпертонія)… На жаль, наслідком тривалого прийому пігулок стала важкість у правому підребер’ї та гіркота в роті. УЗД показала збільшення печінки. Вердикт лікарів – медикаментозний гепатит. Випадково жінка прочитала в газеті про «Дивосил» і вирішила полікуватися травами, зокрема, очисним збором. І вже через кілька тижнів симптоми хвороби зникли, біохімічні аналізи крові прийшли до норми, та й загальне самопочуття значно поліпшилось.
Як відомо, складно позбутися кандидозу (молочниці). Проте молодій сумчанці це вдалося зробити! Приймання медпрепаратів лише тимчасово давало полегшення. Намагаючись вилікуватись, за порадою друзів вона звернулась у «Дивосил». Після комплексного лікування очисним збором і нашою маззю «Ульцерин» хвороба відступила, і настав довгоочікуваний стійкий ефект.
А ця інформація для тих, хто не за чутками знає про проблеми опорно-рухового апарату – артрит,остеохондроз (без серйозних органічних змін). Після приймання трав менше турбує або повністю минає біль у спині, спричинений остеохондрозом, стають вільними рухи в суглобах рук і ніг. Одне слово, відчувається легкість у всьому тілі. А завдяки очищенню організму від шлаків у різних органах значно поліпшується самопочуття, пам’ять, менше турбує або повністю зникає головний біль. Впевнена, що це підтвердив би не один з моїх пацієнтів. Постійний ниючий біль у суглобах і спині, особливо в шийно-грудному відділі, восени і весною (в період загострення) ставав часом зовсім нестерпним… Пігулки, уколи і мазі допомагали ненадовго. А ось очисний збір став для них справжнім порятунком.