Поточний № 4 (1431)

19.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Місто – селу


25.09.2015

Тривалий час автодорога від Курилівки Петриківського району до 9-го мікрорайону Лівого Берега Дніпродзержинська по вул. Індустріальній - від курилівського перехрестя до залізничного переїзду - була в жалюгідному стані. Шляхи з такою кількістю ям водії називають «картоплище», і наша цілком відповідала цій назві. І хоча вже давно введений акциз у вартість бензину, або податок на утримання доріг, до сіл ці кошти ще не доходять. Попри це, сільські автомобілісти та водії з міських садових товариств Курилівки щодня їздять селищем, щодня сплачують дорожній збір…
Проаналізувавши цю невтішну ситуацію, вирішив звернутися за допомогою до свого колишнього колеги по роботі в міському «Експлуатаційному лінійному управлінні автодоріг», нині заступника дніпродзержинського міського голови Андрія Білоусова. Він уважно поставився до нашої сільської проблеми і пообіцяв допомогти знятим раніше асфальтом, подрібненим спеціальною фрезою.
Незабаром теплої вересневої днини 8 повних «КрАЗів» з асфальтом у супроводі робітників та необхідної техніки прибули на окраїну Курилівки. З ямок був видутий пил, а укладена суміш утрамбована котком. Цього асфальту вистачило повністю відремонтувати усі 500 метрів дороги. Андрій Білоусов пообіцяв на майбутнє цей відрізок шляху повністю заасфальтувати, а ще сприяти в інших дорожніх питаннях. Добре, що в Дніпродзержинську розуміють курилівські проблеми.

Володимир ПОХИЛ, член виконкому селищної ради, 
Петриківський район, Дніпропетровська область.