Поточний № 4 (1431)

26.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

На манежі - КОСМО ФЛЕШ


10.02.2021

Космічно-феєричне шоу чекає на шанувальників циркового мистецтва  у програмі «Космо флеш», що стартувала 
6 лютого  у Дніпровському державному цирку.
Авторам  нової програми вдалося поєднати різножанрові номери, які супроводжуються широкою гамою кольорів і чудовими піснями. 
Ліричну історію кохання під куполом цирку надзвичайно граційно  виконують повітряні гімнасти – подружжя Селезньових, які працюють без страховки,  виконуючи неймовірні трюки,  від яких  справді перехоплює дух.
Цирковий дует Юлії і Віктора Городецьких здивують своїм номером «Еквілібр на колесі».До речі, Віктор  походить із відомої циркової династії Городецьких, свою циркову майстерність шліфує вже 30 років, останні 7 років – разом з Юлією. 
Юна Вікторія Дзюба розповість у своєму унікальному номері «Соло еквілібр» історію про життя. Вікторія з 9 років мріяла про цирк, із 15 років виступає на тростині висотою в  2,5 метра.  Її  номер неперевершеної досконалості  уже був відзначений срібною нагородою в Монте-Карло.
Неповторні враження справляє виступ Катерини Соколової і Олександра Келюха  у номері «Силова пара на воді». У різнокольорових бризках води неймовірно красиво виглядають акробатичні фігури гімнастів.
Акробатичні «Зустрічні гойдалки» викликають масу емоцій від майстерних перельотів  акробатів, які переносяться з однієї гойдалки на іншу на шаленій швидкості.
Веселе шоу  із дресированими собачками демонструє  Ніна Бойко. А різнокольорові поні з’являються на арені під керівництвом Андрія Спектора, відомого харківського дресирувальника, який виступає на арені цирку із самого народження, бо теж походить із циркової династії. 
Космічні емоції на космічній висоті майстерності  раз у раз зривають бурхливі аплодисменти і вигуки «Браво», які злітають з уст глядачів.
 У перервах між захоплюючими номерами на дітей чекають репризи від клоуна Костянтина Герасименка, який відзначив, що йому цікаво працювати з дітьми, оскільки вони щирі і безпосередні, на відміну від дорослих. Він ніколи не використовує підсадних дітей, тому що це не цікаво. На арену цирку запрошує маленьких глядачів, які прийшли на виставу. І тому це кожного разу нові емоції, нові враження. 
Циркове  шоу «Космо флеш» триватиме лише місяць, протягом лютого по суботах і неділях. Тож поспішайте за емоціями і новими враженнями від професіональних  артистів цирку України.
Яна ГУДЕНКО.