Поточний № 4 (1431)

26.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Наші працьовиті і невтомні читачі!


13.09.2012

Раді вас повідомити, що з 10 вересня «Укрпошта» розпочала передплату на періодичні видання, які ви отримуватимете вже наступного, 2013 року.

НАМ ПРИЄМНО, що ви не байдужі до всіх подій, які відбуваються в Україні, а також до того, яким чином та чи інша інформація висвітлюється на сторінках «Сільських новин»: час від часу надсилаєте свої побажання у письмовому вигляді, заходите до редакції, а інколи обурюєтесь за допомогою телефонного зв’язку з приводу позиції того чи іншого автора кабельних каналів.
Ось, наприклад, учора Микола Шеберстов з Харківщини висловив свою стурбованість відсутністю програми кабельного телебачення.
- Якщо не буде кабельного ТБ – газету не передплачу, - рішуче сказав Микола Пилипович, колишній агроном.
З аналогічними проханнями до нас також зверталися і раніше наші читачі з різних областей України. І ми розуміємо, що це для нас суттєве зауваження.
Відтак запевняємо, що вже з наступного року у «Сільських новинах» будуть і програми кабельного ТБ.
Та, крім телебачення, звісно, намагатимемося бути ближчими до вас і ваших турбот. А для цього відновимо роботу юридичної консультації для читачів «Сільських новини», спецвипуски «Надвечір’я», «Молодь», «Жіноча скринька», «Третій тайм», «Всюдихід», «Народна трибуна».
Частіше буде з’являтися й «Літературна вітальня», де свої поетичні та художні таланти зможуть відкрити всі наші читачі, незалежно від віку.
Ми добре розуміючись, що відірвати від сімейного бюджету 85 гривень нелегко, особливо людині, яка окрім пенсії не має ніяких додаткових доходів. І все ж таки сподіваємось, що ви знайдете можливість віднайти ці кошти, аби впродовж всього 2013 року не лише отримувати газету та читати її, а й розмірковувати і давати нам додаткову інформацію, підказувати, як зробити наші «Сільські новини» цікавішими і змістовнішими.
Ми вдячні вам, що були з нами у цьому році, і сподіваємось, що наше спілкування продовжиться і в році наступному!
Доброго вам здоров’я, терпіння, кращого життя.

Олексій ГУДЕНКО, головний редактор «Сільських новин».