Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Незважаючи на кольори


31.01.2013

Шановна редакціє! Хочу подякувати «Сільським новинам» за правдиве висвітлення громадських транспортних проблем Курилівки. Нещодавно одну з них таки вдалося вирішити - тепер маршрутки, що курсують між селищем та Дніпродзержинськом, зупиняються на Жовтневій поблизу мостового переходу через Дніпро. Відбулося це після особистого звернення народного депутата Віктора Бутківського до директора ПП «Матеріал-сервіс» Олександра Репетія. І це не одна його конкретна справа для нашої громади.
Хочу відзначити і добру роботу депутата Петриківської районної ради від Курилівки Володимира Беркута. Він знає всі болючі питання селища і багато дечого зробив для їхнього вирішення. Сам звертається до людей, до нових жителів Курилівки з проханням про спонсорську допомогу. Окрім депутатів, у селищі є громадські активісти. Усі вони, представники різних політичних партій, не зважають на кольори своїх партійних стягів. Не з’ясовують стосунки, а разом роблять добрі справи для громади. У Курилівській ЗОШ завдяки їхнім зусиллям, які підтримали вчителі з директором Наталією Нерознак, тридцять шість вікон вже замінили на сучасні, а на кухні школи проводиться монтаж примусової вентиляції відповідно до санітарних нормативів. Освітянськими проблемами щиро переймається і батьківський комітет школи, який очолює Вікторія Гробарчук. Батьки учнів теж зібрали значні кошти на нові вікна.
До переліку корисних справ Володимира Беркута варто додати ще таку: він організував випилювання старих дерев над дитячим садком. А Віктор Бутківський - на центральній вулиці Курилівки, а ще допоміг відремонтувати дах школи. Щойно народний обранець звітував перед курилівською громадою про свою роботу у Верховній Раді, вислухав думки і побажання наших краян.
Певно ж, у Курилівці є ще чимало різних проблем. Та найголовніше, що є і громадський актив. І його не лише словом, а й ділом підтримує переважна більшість наших жителів.

Олег ПОТАПЕНКО, сел. Курилівка, 
Петриківський район, Дніпропетровська область.