Поточний № 4 (1431)

18.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Нова циркова програма у Дніпрі цікава всім, і дорослим, і малим!


30.01.2019

Глядачі  стають учасниками театралізованого дійства, яке відбувається в крижаному царстві. Режисеру-постановнику Ігору Чемортату вдалося  вміло поєднати віртуозне фігурне катання з яскравим калейдоскопом  циркових номерів. У льодовому шоу беруть участь  талановиті артисти  цирку з України та Білорусі, яким  спеціально довелося вчитися кататися на ковзанах. За словами директора програми Олександра Кабакова, все відбувається на справжньому льоду. І в цьому відмінність цієї програми від попередньої, коли артисти виступали на штучному льоду.
Родзинкою програми є ілюзіон у виконанні Олександра Кабакова, який  не тільки прекрасно танцює у парі з Катериною Мамчур, але й майстерно демонструє трюки Ігоря Кіо.
 Цікаво виглядає на льодовій арені і «Файер-шоу» у виконанні групи артистів «Схід». Як розповів керівник групи Костянтин Положай, їхній номер народився у Кривому Розі, звідки самі артисти. Спочатку це був колектив аматорів, які тренувались з вогнем для себе. Але згодом вирішили звернутися до Криворізького цирку, де і розпочали  власну циркову кар’єру.
Цікавим і емоційним є виступ дресированих котів і  мавпочок під керівництвом Надії Крупської, яка теж вміло тримається на ковзанах.
Як розповіла дресирувальниця, її підопічні різняться за характером. Особливо відзначила макаку Кузю, який після кожного виконаного трюку радісно підстрибував, а потім ставав рівненько, дивлячись на глядачів і  очікуючи їхніх аплодисментів. Виступ Надії дійсно випромінює велику любов дресирувальниці до своїх чотирилапих друзів і цілковите взаєморозуміння між ними. Цирку вона присвятила 18 років свого життя.
Клишоногих бурих ведмедів під керівництвом Сергія Причиніна теж можна буде побачити  у Льодовому королівстві. І хоч на ковзанах вони не катаються, але гіроскутер і самокат освоїли прекрасно.
Нікого не залишить байдужим повітряна історія Ольги Щелунової, яку вона  віртуозно оповідає на Місяці.
Тож не пропустіть свій шанс і обов’язково побувайте у льодовому королівстві, де на вас чекає феєрверк вражень і емоцій.
Яна ОЛЕКСЮК, м. Дніпро.