Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Підгородне підкорює Мирноград


04.12.2019

Вже сьомий рік у Підгородненській СШ № 2 діє СК «Барс»  під керівництвом Богдана Будніка, який тренує та виховує чемпіонів 
з тхеквондо ВТФ. Вони гідно представляють наше місто на обласних, Всеукраїнських та міжнародних турнірах, щоразу доводячи, 
що вони найкращі. Завдяки незламному духу, наполегливості спортсмени Підгородного в черговий раз показали відмінні результати.
Нещодавно у Мирнограді Донецької області відбувався турнір «Кубок Мирнограда». І знову місто вітало спортивних гостей. На даянгах велася запекла боротьба між учасниками змагань. 
У важкому протистоянні золото вибороли Чорний Владислав, Чорний Всеволод, Равшанов Гурам, Касьян Владислав, Кучерук Павло, Сендецька Софія, Шаплавська Аріна, срібло здобули  Рудік Дмитро, Рудік Інна, Грибачов Ілля, Старишко Максим, Бережний Микита, Клопіков Юрій, Качур Артем. Вони проявили бойовий характер, волю до перемоги і командний дух. 
Регулярні тренування, участь у турнірах та постійна робота над собою у черговий раз  приносить перемогу юним спортсменам Підгородного.  Адже саме  бачення мети є потужним поштовхом для руху вперед, попри  помилки, травми та втому. 
Щоб стати чемпіоном, талант не обов’язковий, юні тхеквондисти навчилися вірити в себе, мають чітку мотивацію та підтримку тренера, який допомагає їм впевнено йти до перемоги.
Юлія РАВШАНОВА, 
м. Підгородне, Дніпропетровська область.
На знімку: команда СК «Барс» зі своїм тренером Б. Будніком.