Поточний № 4 (1431)

27.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Передноворічний гороскоп


23.12.2022

ОВЕН. У вас може бути безліч знайомих, але всім не допоможеш. На особистому фронті все не так просто – серед претендентів на статус другої половини не знайдеться гідної.  Не нехтуйте сигналами тривоги – бережіть себе!
ТЕЛЕЦЬ. Вам доведеться уважно вивчити своє оточення, щоб виявити тих, хто буде вам вірним супутником, а з ким краще попрощатися. Особливо успішно йтимуть справи у тих, хто працює у фінансовій сфері та в торгівлі.
БЛИЗНЮКИ. Ви будете серйозно стурбовані тим, як впливають на людей з найближчого оточення. Зірки радять пом’якшити свій наказовий тон по відношенню до людей.
РАК. Представники цього знака з високою ймовірністю можуть зважитися на шлюб. Однак торжество краще відкласти на потім, щоб не витрачати сил, яких у вас і так мало. Не розкривайте всім подробиці особистого життя.
ЛЕВ. Навіть подарунки до прийдешнього року ви почнете купувати раніше звичайного. Бажання швидше відзначити свято може зіграти злий жарт. Відтак зірки рекомендують виконати роботу, а потім вже думати про свята.
ДІВА. Зірки рекомендують знизити планку і не критикувати себе за прорахунки. Початок зими виявиться сприятливим для нового союзу в особистому житті. Діви зможуть привернути увагу людини, яка давно їх цікавить.
ТЕРЕЗИ. Це передноворіччя ознаменується сімейними негараздами, коли багато часу потрібно буде проводити з рідними. Також можливо з’явиться бажання щось змінити вдома, купити щось корисне, зануритися в роботу.
СКОРПІОН. З’явиться бажання змінити роботу або ж можна очікувати надходження прибутку з джерел, які раніше не приносили фінансової вигоди. Зірки радять правильно розпорядитися грошима і не тринькати їх. 
СТРІЛЕЦЬ. Цей передноворічний час буде сприятливим для втілення бажань. З’явиться можливість реалізувати давні задумки. Грудень принесе радикальні зміни в особисте життя. Перешкодити Стрільцям буде складно. 
КОЗЕРІГ. Ви можете докласти більше зусиль на роботі та вдома. Зірки також рекомендують приділити  більше уваги своєму здоров’ю і всіх членів сім’ї. Самотні Козероги зможуть налагодити своє особисте життя.
ВОДОЛІЙ. Енергія і настрій будуть впевнено знижуватися. Тому не слід брати на себе занадто багато, щоб потім не отримати купу невиконаних обіцянок. Не треба розповідати про свої плани навіть найближчим друзям. 
РИБИ. Представникам знаку зірки обіцяють добробут. На особистому фронті – смуга затишшя, але це не означає, що треба жити самітником. Намагайтеся частіше перебувати у колі знайомих – це дасть вам новий імпульс руху вперед.