Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Перший дзвінок в оновленій школі


04.09.2019

Після грандіозного ремонту 2 вересня знову зустрів своїх учнів Слобожанський НВК №1 Cлобожанської селищної ради.

Школа була капітально відремонтована всього за 9 місяців, це на 3 місяці раніше, ніж планувалося спочатку. З 1981 року вперше повністю  замінено електропроводку, систему опалення, встановлено світильники і нові батареї.  Влітку роботи буквально кипіли на всіх поверхах, щоб   діти сіли за парти у повністю відремонтованому закладі.  Таким було завдання селищного голови Івана Камінського, який не раз особисто перевіряв стан виконання ремонтних робіт. 
І ось на затишному подвір’ї  Слобожанського НВК № 1 знову  лунає перший дзвінок, який покликав за парти 931 учня Слобожанського НВК №1. Щороку кількість дітей у навчальному закладі стрімко зростає. Всього за два роки їх кількість збільшилася на 250 учнів. Щиро вітаючи з початком навчального року, голова Слобожанської ОТГ Іван Камінський  відзначив, що відтепер для учнів і вчителів створено всі умови для успішного навчання. 
Не менш спекотним стало літо ремонту для  директора Слобожанського НВК  № 1 Світлани  Голендяєвої. Вітаючи зі святом першого дзвінка, вона  поставила завдання підняти прапор здобутків  освітнього закладу ще вище і щиро  побажала, щоб  школа стала яскравою зіркою, яка світилася б не тільки в Україні, але й за її межами. Серед досягнень Слобожанського НВК № 1 за 2018-2019 навчальний рік 5 переможців ІІІ( обласного ) етапу Всеукраїнських олімпіад,  6 переможців ІІ етапу конкурсу-захисту наукових робіт у Малій академії наук, з якою  співпрацює Центр позашкільної освіти Слобожанського НВК № 1. Крім того, 29 учнів здобули різні перемоги в різноманітних конкурсах Всеукраїнського і обласного рівня.
І ось хвилюючий момент - президент учнівського комітету Огнєва Ольга урочисто передає ключ від школи п’ятикласникам. Право перерізати стрічку було надано Кононенко Орині, яка влітку взяла участь у всесвітньому скаутському джамбурі та п’ятикласнику Демченку Владиславу.
Дзвінкими переливами  пролунав перший дзвінок в руках п’ятикласниці Єлизавети Кизими,  і діти піднялися по відремонтованих сходах, пройшли яскравими коридорами і сіли за парти на свій перший урок.
Нехай нашим учням відкриються нові горизонти знань, до яких їх поведуть досвідчені і молоді педагоги Слобожанського НВК № 1.
Світлана МАРКОВА,
смт Слобожанське,
Дніпропетровська область.