Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Півцарства за коня!


25.10.2012

Але не в цьому випадку.  За що на Львівщині чоловік звіряче побив жінку.

СЛІДЧИМИ Дрогобицького міського відділу міліції закінчено розслідування кримінальної справи, що була порушена відносно 32-річного мешканця Дрогобицького району за ознаками злочину передбаченого ч. 1 статті 122 Кримінального кодексу України (Умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості).
Навесні цього року сусіди домовились, що спрягатимуть коней і допомагатимуть місцевим мешканцям обробляти присадибні ділянки. У травні жінка дізналась, що її сусід непогано заробляє, використовуючи її коня, але не ділиться із нею грішми.
Того вечора чоловік на підпитку повертався додому із так званих «заробітків». Розлючена жінка підійшла до нього і сказала, що вона хоче розірвати їхню домовленість, оскільки жодних грошей за оренду гнідого не отримала.
Чоловік випріг коня з підводи і віддав сусідці. Однак жінка відійшла кілька метрів і знову почала кричати і нагадувати за гроші і за те, що він не виконав умови. Сусід, довго не думаючи, підійшов до сусідки і вдарив її кулаком в обличчя. Внаслідок удару жінка отримала закритий перелом верхньої щелепи та струс головного мозку. Ці травми згідно з висновком експертизи належать до категорії середніх.
Дрогобицьким міським відділом міліції зловмиснику пред’явлено обвинувачення. Кримінальну справу передавано до суду.

За матеріалами прес-служби ГУ МВСУ у Львівській області.