Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Подяка нашому спасителю


13.07.2019

Так кажуть про Бога. А для нас, пенсіонерів села Манвелівка Васильківського району, святою людиною є фермер Віталій Тім. Оскільки він дбає не л. ише про свої статки, а думає про людей
Приміром, коли у нас відмінили маршрутку, Віталій Тім виділив автобус, який двічі на тиждень курсував за маршрутом «Манвелівка – Васильківка – Манвелівка». Причому водій автобуса по приїзді до  райцентру за потреби завозить людей у газову службу, відділ соціального захисту, де можна оформити субсидію.
Напевно ж, для молодих людей це  незначна турбота. А для нас – це промінь надії, що ми ще комусь потрібні, що у нашій державі є люди, які мислять по-державному. Ми раді, що в одному з трьох сільських магазинів, який належить знову-таки фермеру Віталію Тіму, продукти реалізуються за соціальними цінами. 
Чи бачили ви де-небудь сало по 25 гривень за кіло? Ні? Тоді приїздіть у Манвелівку! А ще зусиллями нашого фермера у селі з’явився дитячий майданчик. То,  може, не все так і погано в нашій рідній Україні? Шкода лише, що життя швидкоплинне. Зміни на краще, сподіваюсь, будуть. Та нове життя, напевно, застане мій син та онуки. Адже мені вже 82 роки.
До цього часу згадують люди і колишнього директора радгоспу «626» Станіслава Шаповалова. Він теж багато робив для людей.
І останнє. «Сільські новини» передплачую з 90-х років. Дякую працівникам газети, що вони не забувають нас, літніх людей, руками яких будувалася наша країна. Добра всім і доброго здоров’я. 
Катерина ЛУГОВА,
Васильківський район, Дніпропетровська область.