Поточний № 8 (1435)

18.10.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Подяки селищного голови випускникам за успіхи у навчанні


05.07.2024

На Дніпропетровщині четвертого липня відбулася чергова сесія Слобожанської селищної ради під головуванням селищного голови Івана Камінського. Перед початком засідання пройшло нагородження Подяками селищного голови здобувачів освіти з числа випускників 11-х класів 2023-2024 навчальних років.
За високі досягнення у навчанні, наполегливу працю, проявлену активність, цілеспрямованість, результативність та досягнуті успіхи під час складання національного мультипредметного тесту на 200 балів з англійської мови нагороджено Дар’ю Чуприну – випускницю Балівського ліцею. 
За високі досягнення у навчанні та закінчення ліцею з відзнакою «Срібна медаль» нагороджено Софію Скакун – випускницю Олександрівського ліцею. За високі досягнення у навчанні та закінчення ліцею з відзнакою «Золота медаль» було нагороджено випускників Слобожанського ліцею : Олександру Антіпову, Аліну Гаюн, Артема Гольцева, Дар’ю Гречко, Анну Крячко, Ольгу Кузьмінову, Анастасію Невеселу, Артема Остапюка, Олександру Подорець та Іллю Стовбуна також випускника Олександрівського ліцею Артема Поліводу.
Іван Камінський розповів, що Слобожанська селищна рада потрапила до Національного реєстру РЕКОРДІВ України та отримала РЕКОРД за участь найбільшої кількості команд в освітній онлайн грі QUIZ Діти, всього в цій грі брало участь 1186 команд із 23 областей України.