Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Хворі нехай лікуються, а молоді – працюють!


15.01.2014

Чому в Україні так заведено – окрім зарплати, державні чиновники отримують ще й чималі кошти на оздоровлення? За які саме заслуги? За оту корупцію, що, за словами нашого президента, «повністю пронизала усе українське суспільство»? Наче й увесь час борються з нею, та ніяк її чомусь не поборять…

То через це я вам так скажу – а ну їх к лихій годині, отих хворих, нездатних нічого побороти! Вони ж і зарплати чималенькі мають, і пенсії величезні, ще й на оздоровлення залежно від рангу їм подавай! Що це за благодійність така дивна за наш з вами кошт?
А усі інші громадяни, в яких рівні з усіма права, лікуються від болячок своїми кровними у звичайних лікарнях. То я й думаю – до влади потрібно брати лише молодих і здорових. Яких не треба оздоровляти за рахунок наших податків… Тоді й уряду легше буде розробляти бюджет, менше доведеться «колядувати» боргів на європейському, азіатському та інших континентах. Та й парламентарям не доведеться так затято чубитися, як зараз. А старі і немічні хай вдома сидять і лікуються. За свій кошт, як ми оце з вами за оту тисячу, за яку ще й прожити треба та до того ж і дуба не дати від холоду... Отоді й буде в нас рівність і справедливість. А хіба не так?

Марія НАУМЕНКО, ветеран праці.
с. Китайгород, Царичанський район, Дніпропетровська область
.