Поточний № 4 (1431)

26.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Приклад того, до чого прагнуть всі українці


27.03.2014

Про це заступник Держсекретаря США Уенді Шерман повідомила після своєї зустрічі з головою Дніпропетровської ОДА Ігорем Коломойським.

«Мені дуже приємно зустрітися з губернатором Дніпропетровської області. Очевидно, що тут є дуже об’єднана спільнота, де представлені всі релігії і всі етнічні групи», - сказала Уенді Шерман.
Вона наголосила, що є багато людей, які говорять про жахливі речі, що відбуваються по всій Україні. «Але зараз я бачу тільки бажання українського народу об’єднатися з метою досягнення демократичного процвітаючого майбутнього», - наголосила вона.
Пані Шерман також розповіла про зустріч з представниками єврейської спільноти у Дніпропетровську. «Я сьогодні зустрічалася з найбільшою єврейською спільнотою в Україні для того, щоб запитати у них, чи правдиві слова про зростання антисемітизму за нового уряду. Я хочу вам сказати, що це неправда. Насправді, я почула, що всі у Дніпропетровській області мають рівні права і є відповідальними громадянами, які співпрацюють з губернатором і його командою для досягнення кращого майбутнього», - зазначила заступник Держсекретаря США.
«Президент та Державний секретар США прислали мене сюди для того, щоб продемонструвати нашу солідарність і підтримку українському народу у цей важкий час. Очевидно, що перед Україною стоять непрості виклики, починаючи з питань безпеки, політики та економіки. США хоче висловити свою підтримку в той час, коли Україна долає ці перешкоди», - наголосила Уенді Шерман.
Вона також додала, що під час перебування в Україні вже відвідала майдан у Києві для того, щоб подивитися, чи справді існують всі ці небезпеки, про які інші говорять. «Там я побачила те саме, що я бачу і тут. Це дуже активне громадянське суспільство, яке об’єднується для того, щоб отримати найкраще майбутнє для своєї країни. Ми віримо в Україну, яка є цілісною, суверенною, яка працює на своє краще майбутнє. Жодна інша країна не може обирати майбутнє за Україну. Тільки українці мають таке право», - підкреслила Уенді Шерман.