Поточний № 4 (1431)

28.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Про людей хороших


17.06.2021

Мені – 83 роки. Всього набачилася на своєму довгому віку. Можливо, таке довге життя мені подарував Бог, оскільки завжди налаштована на позитивне сприйняття світу. Треба у всьому бачити більше хорошого. І тоді і сам будеш почуватися набагато краще. 
Мого чоловіка, на жаль, вже давно немає на цьому світі. Але я щаслива мати –  у мене два прекрасних сини, які мені повсякчас допомагають.
Сьогодні хотіла б сказати добре слово про керівника місцевої агрофірми Машира Віктора Григоровича. Він орендує нашу землю, вміло на ній господарює, справно виплачує нам гроші, навіть з Днем народження вітає своїх пайовиків.
А на нашій Манвелівській пошті працюють дві хороших працівниці – завідувачка поштового відділення Віта Васильєва та листоноша Іра Мусієнко. Тільки-но газету «Сільські новини» діставили до пошти – через півгодини вона вже у мене вдома. Працівниці пошти  ще й пенсію вчасно доставляють та пропонують товари широкого вжитку. За все це – моя подяка і шана. Міцного  Вам здоров’я, і достатку, добрі люди!
Катерина ЛУГОВА,
с. Манвелівка,
Васильківський район,
Дніпропетровська область.