Поточний № 4 (1431)

25.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Розмова з виробниками зерна


15.08.2013

УЧОРА перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Анатолій Крупський побував у П’ятихатському районі на Ерастівській дослідній станції Інституту сільського господарства Степової зони НААН України. Саме тут відбулась розмова з виробниками зерна району та науковцями. Анатолій Крупський оглянув демонстраційні поля кукурудзи та почув думки сільгоспвиробників щодо зростання валового виробництва та реалізації проекту «Зерно України».
- Науковці-селекціонери знаходяться у постійному пошуку сортів і технологій, які б давали максимальну віддачу і особливо це можна відстежити на прикладі Ерастівської дослідної станції, де з року в рік отримують стабільні врожаї, - наголосив керівник Інституту сільського господарства Степової зони НААН Анатолій Черенков.
У свою чергу перший заступник голови ОДА Анатолій Крупський побажав і надалі плідної співпраці науки та виробництва і висловив надію, що робота вчених-селекціонерів буде належно оцінена державою напередодні 80-річчя Ерастівської дослідної станції, яке відзначатимуть у жовтні.