Поточний № 4 (1431)

18.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

«Розслаблятися не треба»


29.10.2014

Минулого тижня голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський відвідав Новомосковщину та Павлоградщину, де поспілкувався з громадськістю.

 

ЛЮДИ приходили на зустрічі з губернатором з усіма своїми проблемами.

У когось на вулицях немає освітлення, десь у селах немає дитячих садочків, там каналізація вийшла з ладу, були питання про недостатню завантаженість потужностей підприємств ВПК. Боєць з батальйону «Донбас» нагадав про Іловайський котел і висловив свою стурбованість, що до цього часу не знайдені винуватці тієї трагедії, де загинули сотні українських військовослужбовців. Людей хвилювали також парламентські і місцеві вибори, а також реформи. Відразу було видно, що питання не були заздалегідь підготовлені, однак Ігор Коломойський у властивій йому манері, часто з гумором відповідав на них. Зокрема, на питання щодо несправної каналізації на вулиці Леніна у Новомосковську, про яку емоційно розповіла місцева жителька, Ігор Валерійович жартома відповів, що, можливо, вся проблема… в назві вулиці.

Нелегкі проблеми каналізації, освітлення, дитсадків – все це має вирішувати місцева влада. Голова облдержадміністрації ще раз наголосив на необхідності якнайшвидшої децентралізації і попросив людей не боятися змін.

Були озвучені слова подяки губернатору, який разом зі своєю командою у складний для країни час зберіг мир і спокій на Дніпропетровщині. Хоча, на думку самого Коломойського, мир в області - заслуга всього населення краю. Однак спочивати на лаврах ще рано.

«Нам не треба розслаблятися, наш східний сусід від нас не відстане, він буде весь час виявляти до нас свою «любов». Ми повинні бути готовими до всього», - наголосив Ігор Коломойський.

Заступник голови ОДА Святослав Олійник у свою чергу подякував усім сільгоспвиробникам, які відгукнулися на прохання облдержадміністрації про допомогу українській армії.

Яна ОЛЕКСЮК.