Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Сєвєродонецький медцентр переїхав до Дніпропетровщини і вже приймає тут пацієнтів


19.08.2022

КНП «Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги» – одна з 11 лікарень-переселенців, що нині працюють в нашій області.
Однією із перших до закладу завітала мешканка Кам’янського Наталія. «Дуже зручно! Я тут поруч мешкаю, тож вже із сином прийшла і уклала з тутешніми лікарями декларацію. Лікарка кваліфікована. Я до неї з хворою ногою зверталась, так вона мене вкрай швидко вилікувала. Задоволена всім і рекомендую», – ділиться Наталія Чернуська. 
Виконувачка обов’язків гендиректора Сєвєродонецького центру первинної медико-санітарної допомоги розповіла, що до Дніпропетровщини переїхала третина усіх працівників їхньої лікарні. Нині щодня до центру надходить по 10-20 дзвінків, ще приблизно 12 пацієнтів приходить на очні консультації. 
«Ми запрошуємо внутрішньо переміщених осіб, а також мешканців Дніпра і Кам’янського до нашого центру, де ви зможете отримати кваліфіковану допомогу: профілактика, лікування, діагностика основних інфекційних та неінфекційних хвороб, направлення до вузьких спеціалістів. Можна пройти вакцинацію. Крім очних консультацій наші медики також надають допомогу онлайн», – каже Наталія. 
Загалом до Дніпропетровщини переїхали також медзаклади з Луганщини та Харківщини. Перевезли до регіону й 10 «швидких» та понад 100 одиниць медичного обладнання. Контактну інформацію для попереднього запису та отримання кваліфікованої медичної допомоги в КНП «Сєвєродонецький центр первинної медико-санітарної допомоги» можна знайти на сторінках закладу в соціальних мережах.