Поточний № 4 (1431)

23.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Таке подібне до свині й поміж людей буває


25.11.2010

Наш творчий конкурс «Придумайте підпис» порадував не лише читачів, а й усіх працівників редакції. Цілий тиждень компетентне журі насолоджувалося творчістю наших дописувачів.
Щиро вдячні усім небайдужим до рідного слова. Знайома нам Віра Сліпинчук з Лихівки П‘ятихатського району Дніпропетровської області пише: «Дванадцять років маю можливість читати свої улюблені «Сільські новини». З нетерпінням чекаю листоношу. І хоча на селі роботи вдосталь, знаходжу час, аби прочитати газету, проаналізувати статті. Шкода лише, що останнім часом на сторінках «Сільських новин» мало друкується листів читачів, відгуків сільських людей на ту чи іншу подію. А ще – молю Бога, аби газета й надалі радувала нас, скромних селян, ставала ще цікавішою».
Приємно, що «Сільські новини» шанують і в місті. Валентина Андріївна Біла з Дніпропетровська пише: «Газету я вже передплатила. Читаю її вже років… Велика вам подяка». А підпис у неї такий:
«Як, пані, спали?
І чи сухі встали?»
О. Стародубцева із с. Затишне Криничанського району озвучила підпис лаконічно: «Ой, як тяжко мені жити, дайте ж трішки відпочити».
- У деяких газетах пишуть, щоб після того, як її прочитали, не викидали, а краще віддавали іншим, - пише Тетяна Дідик з с. Покровка Криничанського району. – Про «Сільські новини» можу з певністю сказати, що її неможливо викинути, бо в кожному номері завжди є таке, що неодмінно знадобиться в житті». Один з її підписів такий: «Вже спатоньки пора. Та щось мені не спиться. Гукнула подружок – читатимуть казки».
Ми щиро вдячні також Миколі Чорнопиському з м. Умань Черкаської області, Галині Гуманській з сел. Покровське, Івану Бацуну з Голубівки Новомосковського району, Н. Прасол із сел. Ювілейне Дніпропетровського району та усім, хто творчо підійшов до нашого конкурсу.
Переможцями ж стали Людмила Халявка з с. Олександрівка Магдалинівського району Дніпропетровської області:
Панове! Так скажу я вам:
Дієта «по-селянськи» - річ хороша.
Сказав тут по секрету мій кабан,
Що я на «Міс свинарник» схожа.
Анатолій Шкребко з м. Підгородне Дніпропетровської області:
«У льохи здібності слабкі,
Та чин високий має.
Таке подібне до свині
Й поміж людей буває».
Віра Сліпинчук з селища Лихівка П‘ятихатського району:
«Виступа відома вокалістка,
Гордість наша – рекордистка.
Слухаєм її пісні щодня,
Готуємо диск «Зірка-свиня».
Вітаємо Л. Халявку, А. Шкребка та В. Сліпинчук з перемогою у конкурсі й зичимо подальших успіхів на ниві художнього слова!

Редакція.