Поточний № 4 (1431)

20.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

«Територія ризику» в Дніпрі


25.09.2015

Свій ювілейний 35-й сезон Дніпропетровський державний цирк розпочав 19 вересня програмою «Територія ризику», яка зіткана з найкращих номерів за участі відомих циркових артистів України.

ПРОГРАМУ відкриває граціозний дует Наталії і Олексія Царевських у «Повітряному колі», яке кружляє над манежем цирку, високо здіймаючи вгору артистичні фігури повітряних гімнастів, які витонченими рухами ніби розказують свою неповторну історію кохання.
Без страховки надзвичайно майстерно, злагоджено і віртуозно виконують найскладніші трюки під куполом цирку призери міжнародного циркового фестивалю в Монте-Карло, повітряні гімнасти на зустрічних гойдалках під керівництвом Ірини Дідик.
Представник відомої циркової династії соло-жонглер Владислав Морондель легко і уміло жонглює на манежі у хвилях танцюючих світлових потоків. Поєднання таланту жонглера і динамічне світлове шоу в цьому номері не залишить байдужими глядачів, особливо коли у руках жонглера опиняються палаючі факели.
Екстремальні номери змінюють чудові вистави за участі домашніх і диких тварин. На манежі свою майстерність і здатність до дресирування показують домашні кізочки і козенята, в’єтнамська свинка, куриця з півнем і п’ять різнобарвних поні – словом ціла ферма під керівництвом талановитого дуету дресирувальників Галини і Миколи Морондель.
До речі, Галина Морондель розповіла, що кіз дресирувати набагато важче і довше, ніж собак, бо вони надто уперті, але на манежі цього ніхто не побачить. Тварини бездоганно і злагоджено виконують всі трюки. Чорно-бура лисиця, дикообрази, сенбернари і біла американська лама теж охоче демонструють свої вміння і таланти, доставляючи масу задоволення малечі.
Весь вечір на манежі цирку клоунський дуєт Хуба-Буба - Олег і Юлія Леостаєви. Вони не тільки розважають публіку зі своєю помічницею собакою Бусинкою. Колишній акробат Олег кумедно і майстерно демонструє свої акробатичні трюки на батуті під шалені оплески залу.
Для всіх, хто придбав квитки для дітей і зареєструвався, цирк проводить лотерею з подарунком.
«Територія ризику» триватиме до 18 жовтня. Поспішайте за хорошим настроєм і масою нових неповторних емоцій.

Яна ОЛЕКСЮК.