Поточний № 4 (1431)

29.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

Цирк майбутнього вже сьогодні!


06.11.2014

Кінотеатри з 3D-ефектом уже нікому не в новинку. А от цирк в ЗD – такого ще не бачила ані Україна, ані її українське серце – місто Дніпропетровськ!

УПРОДОВЖ листопада у Дніпропетровському державному цирку триватиме грандіозне 3D-шоу «Цирк майбутнього». Ця експериментальна вітчизняна циркова програма із залученням спецтехніки для створення 3D-ефекту вперше представлена у Дніпропетровську. Тому біля кас цирку уже зараз можна побачити черги, оскільки тривають шкільні канікули.

Кожний номер представляє собою фантастичні міні-спектаклі з вражаючими костюмами, світловими ефектами і космічною музикою. Відкриває програму ілюзія чотирьох стихій у вигляді переплетення світлових ниток.

Чарівні екзотичні зебри і норовисті коні під керівництвом Лілії Джосан, забавні мавпи Андрія Калюжного, бурі ведмеді Маша і Лора на велосипедах під наглядом Тетяни Нечипоренко, пуделі, лайки, сенбернари, загалом 17 порід різних песиків Ніни Бойко - всі ці номери з чотириногими друзями неабияк розважать і малят, і дорослих.

Під куполом цирку з фантазією з полотнами дивуватиме всіх повітряна гімнастка Ольга Головацька, на арені – велофігуристи під керуванням Олега Головацького і академія жонглерів з булавами Віталія Ковтуна. Сенсацією програми стане одинадцятирічний Олексій Головацький – еквілібрист на вільному дроті. Талановитий хлопчина розповів, що не раз доводилося падати, поки не навчився ходити по дроту. Але схоже, юний циркач на досягнутому зупинятися не збирається, мріє ще й про свій номер на одноколісному велосипеді.

Отже, приходьте у цирк, де буде і дорослим, і дітям, дуже цікаво та смішно. Бо на манежі впродовж всієї програми гостей розважатиме комік-шоу «Do smile».

Марічка ВЕСНА.