Поточний № 4 (1431)

26.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

У Дніпровському, Новомосковському та Кам’янському районах ремонтують дороги державного значення


29.04.2022

На головних магістралях Дніпропетровщини приводять
до ладу найпроблемніші ділянки. Ремонтують автошляхи
державного значення. Уже завершили роботи на одній
із доріг у Синельниківському районі. Наразі техніка працює
у Дніпровському, Новомосковському, Кам’янському.
«Підтримуємо дороги області у належному стані. Аби вони були безпечними. Зокрема, для пересування евакуйованих та машин з гуманітаркою. Адже Дніпропетровщина межує з регіонами, де ведуться активні бойові дії. Маємо чимало роботи, і погода сприяє», – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев.
На найпроблемніших відрізках дорожники зрізають понівечений верхній шар покриття. Після – обрубують краї, видувають пил. Тоді підґрунтовують основу бітумною емульсією, аби добре взявся асфальт.
«Для нового покриття використовуємо модифікований асфальтобетон. Він себе добре «зарекомендував». Стоїть як мінімум три роки, – розповів майстер ділянки Михайло Лобода. – Ремонт виконує бригада з десяти людей. Усі працюють із задоволенням, просяться на роботу».
Трасами Дніпропетровщини користуються чимало мешканців із сусідніх областей. Наприклад, подружжя Дарзіних із Донеччини. Тетяна з Юрієм відвезли доньку з онукою до Сум. Тепер повертаються додому – разом зі своїми кішкою та собакою.
«Були вкрай здивовані ремонту автошляхів у воєнний час. Ямки усі закладають. Ми дуже задоволені і вдячні. Тому що добре почуваєшся на такій дорозі. Раніше траса була в жахливому стані. Тепер – краса!», – поділилася мешканка Мирнограда Донецької області Тетяна Дарзіна.
Нині усі державні дороги Дніпропетровщини проїзні. Інформацію про стан автошляхів можна отримати
за телефоном диспетчерської служби 095 009 70 90. Лінія працює цілодобово.