Поточний № 4 (1431)

19.03.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

У Новомосковську допомагають переселенцям та займаються благоустроєм


13.05.2022

Ситуація у Новомосковську контрольована. Комунальні служби, магазини, лікарні працюють у штатному режимі. У місті ремонтують дороги, приводять до ладу вулиці та сквери. Допомагають переселенцям знайти житло та роботу. Про це розповів міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.
«Майже усі малі підприємства відновили роботу. Нестачі продуктів у магазинах та дефіциту ліків в аптеках немає. Усі побутові питання оперативно вирішуємо. Допомагаємо тим, хто шукає прихисток. Дякуючи Збройним силам України, в нас усе більш-менш спокійно», – сказав Сергій Рєзнік.
Місцеві дитсадки поки не працюють, додав він. У школах діти навчаються дистанційно. Завершити навчальний рік у місті планують 7 червня.
«Війна – не привід перестати робити місто охайним та гарним. Тож проводимо поточні ремонти доріг. Плануємо їх завершити до початку літа. Приводимо до ладу тротуарні доріжки, облаштовуємо зони відпочинку. Зокрема, оновлюємо міський сквер – висаджуємо рослини, встановлюємо нові лави та урни», – розповів Новомосковський міський голова.
У Новомосковську вже зареєструвалися майже 4,6 тис. переселенців. Третина з них – діти.