Поточний № 4 (1431)

26.04.2024

Шановні читачі! Ми потребуємо вашої підтримки!

Dear readers! We need your support!

У цирку свято продовжується


29.01.2014

Завершились новорічні свята, а з ними – тривалі вихідні для дорослих та канікули для дітей. Але у Дніпропетровському державному цирку подбали, аби свято для малечі продовжувалось. Каскад сюрпризів і сміху чекає на глядачів з 25 січня до 2 березня. Нову програму презентують українські артисти цирку – учасники різних міжнародних фестивалів і конкурсів.

ПЕРЕКОНАНІ, що нікого не залишить байдужими чаруючо-романтичний і водночас наповнений небезпечними і складними трюками виступ подружжя повітряних гімнастів Олександра та Ірини Селезньових – дипломантів Міжнародного конкурсу циркового мистецтва «Європа – Азія – Транзит». До речі, вони під куполом цирку працюють без страховки, даруючи глядачам наповнені хвилюванням миті справжнього екстриму.
Дресирувальниця Ніна Бойко розвеселить і здивує номерами із сміливими і водночас елегантними «друзями» - пуделями, далматинцями, лайками, сенбернарами. Собачки танцюють вальс, ходять на задніх лапах, крутять хула-хупи, як балерини крутяться на одному місці і з радістю поспішають виконати всі трюки.
«Клоунами народжуються, а не стають» – говорив свого часу Юрій Нікулін. Такої ж думки і заслужений артист Росії Євген Чепченко, який ще з дитинства мріяв стати клоуном. Родом із Запоріжжя, уже 25 років на манежі він дарує глядачам свої кумедні та оригінальні номери.
У наступні вихідні у програмі «Каскад сюрпризів і сміху» з'являться ведмеді і мавпи, які через погодні умови затрималися в дорозі.
Тож запрошуємо вас і ваших дітей до цирку, буде цікаво.

Яна ОЛЕКСЮК.